Артикул: Маракуя (шт.)
Наявність: В наявності
20,00 грн/шт
Без ПДВ: 20,00 грн
Введіть кількість товара
Родина маракуйи - Бразилія, але в даний час вирощується в Австралії, Південній Америці та Південній Африці.Плоди маракуї являють собою жовто-помаранчеві або темно-фіолетові фрукти овальної форми і розміром близько 6-12 см. Переважно фрукти з гладкою блискучою шкірою, але солодший з шорсткою, потрісканою шкірою.Фрукт можна просто розрізати навпіл і з'їсти ароматну м'якоть. Насіння маракуйи теж цілком їстівні - їх використовують для прикраси тортів і інших кондитерських виробів.М'якоть плодів маракуї містить до 35-40% соку. Масова частка вуглеводів знаходиться в межах від 8,4% до 21,2%. Вміст білків в плодах становить 2,2 * 3,0%, органічних кислот - 0,1-4,0%, мінеральних речовин - 0,8-4,2%, жирів - 0,4-0,7%. Маракуйя багата такими макро і мікроелементами як залізо, калій, фосфор, в ній так само сожержіт кальцій, магній, натрій, сірка, хлор, йод, марганець, мідь, цинк, фтор. Маракуйя містить вітамін С, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, А, Н, К.Маракуйя сприяє поліпшенню роботи кишечника і надає м'яку проносну дію. Крім того, ці плоди стимулюють виведення з організму сечової кислоти і виступають натуральним жарознижуючим засобом. Маракуйю рекомендують людям, що страждають захворюваннями сечовивідних шляхів і печінки, а також при зниженому тиску. Сік цього фрукта діє заспокійливо і допомагає поліпшити сон.

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!