Бекон
140,00 грн
..
Биток свинний
Биток свинний - це частина туші , де поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається..
Биток телячий
..
Вирізка свинна
Вирізка свинна вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. ..
Вирізка теляча
Найцінніша частина туші - це яловича вирізка. Ділянка туші, з якої отримують вирізку, знаходиться в ..
Гуляш свинний
Гуляш - це чиста м'якоть шматочками для приготування без жиру та жил.Гуляш отримують шляхом підрізан..
Задня частина свинна
Задня частина свинна - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але ..
Ковбаска гриль свино-гов'яжа
Ковбаски свино-гов'яжі - соковиті, смачні ковбаски. В міру гострі на смак, хрумкі. Кожна ковбаска ви..
Лопатка свинна
Лопатка - частина м'яса з лопаткової частини туші. М'яке і ніжне м'ясо. ..
М'ясо кролика охолоджене
Для годування кроликів  використовують траву, зерно, сіно, капусту та моркву. Підживленням в ос..
М'ясо курки бройлерної  домашньої охолоджене
Для розведення курей використовується сучасне приміщення з дотриманням всіх необхідних умов для якна..
М'ясо нутрії
155,00 грн
М’ясо нутрії за кольором практично не відрізняється від яловичини. За смаком і ароматом вона нагадує..
М'ясо перепелине охолоджене
Вага кожної перепілки складає 200-300 г.Спосіб забою – зовнішній (здійснюється за день до поставки)...
Ошийок свинний
..
Показано 1 по 15 з 28 (Всього сторінок 2)