Увага! Поставка м'ясної продукції (кролик) здійснюється вівторок-четвер

Поставка м'яса птиці здійснюється середа-п'ятниця

Поставка іншої м'ясної продукції здійснюється: понеділок-середа-п'ятниця

Биток свинний
Биток свинний - це частина туші , де поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається..
Биток телячий
..
Вирізка свинна
Вирізка свинна вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. ..
Вирізка теляча
Найцінніша частина туші - це яловича вирізка. Ділянка туші, з якої отримують вирізку, знаходиться в ..
Грудинка свинна
Грудинка свиняча - це частина туші бочок з реберцями. Ніжна м'якоть на реберцях пронизана жирком. За..
Гуляш свинний
Гуляш - це чиста м'якоть шматочками для приготування без жиру та жил.Гуляш отримують шляхом підрізан..
Задня частина свинна
Задня частина свинна - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але ..
Ковбаска Купат свинний
Купат свинний - соковиті, смачні ковбаски. В міру гострі на смак, хрумкі. Кожна ковбаска виготовляєт..
Показано 1 по 15 з 32 (Всього сторінок 3)