Увага! Поставка м'ясної продукції (кролик) здійснюється вівторок-четвер

Поставка м'яса птиці здійснюється середа-п'ятниця

Поставка іншої м'ясної продукції здійснюється: понеділок-середа-п'ятниця

Биток свинний
Биток свинний - це частина туші , де поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається..
Биток телячий
..
Вирізка свинна
Вирізка свинна вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. ..
Вирізка теляча
Найцінніша частина туші - це яловича вирізка. Ділянка туші, з якої отримують вирізку, знаходиться в ..
Гуляш свинний
Гуляш - це чиста м'якоть шматочками для приготування без жиру та жил.Гуляш отримують шляхом підрізан..
Задня частина свинна
Задня частина свинна - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але ..
Ковбаска гриль свино-гов'яжа
Ковбаски свино-гов'яжі - соковиті, смачні ковбаски. В міру гострі на смак, хрумкі. Кожна ковбаска ви..
Лопатка свинна
Лопатка - частина м'яса з лопаткової частини туші. М'яке і ніжне м'ясо. ..
М'ясо індика охолоджене
Раціон індичок складається з натуральних комбікормів, зернових, кукурудзи та джерельної води. Дієтич..
М'ясо качки домашньої охолоджене
Качки ростуть на вільному вигулі. Особлива увага приділяється вирощуванню молодої птиці до трьох тиж..
М'ясо кролика охолоджене
Для годування кроликів  використовують траву, зерно, сіно, капусту та моркву. Підживленням в ос..
М'ясо курки  домашньої охолоджене
Для розведення курей використовується сучасне приміщення з дотриманням всіх необхідних умов для якна..
М'ясо нутрії
151,00 грн
М’ясо нутрії за кольором практично не відрізняється від яловичини. За смаком і ароматом вона нагадує..
М'ясо перепелине охолоджене
Вага кожної перепілки складає 200-300 г.Спосіб забою – зовнішній (здійснюється за день до поставки)...
Показано 1 по 15 з 21 (Всього сторінок 2)