Багатий вітамініами (В1, В2, В3, В9, А, РР, С, Е). Також до складу входять макро- і мікроелементи (к..
Банани бебі мають тонку, яскраво-жовту шкірку. Банани бебі невеликі за розміром, в середньому н..
Плоди мають гарний темно-фіолетовим кольором, а також правильної овальної формою, а на поверхні візу..
Плоди граната смачні і дуже корисні. М'якоть зерен - ніжна і соковита вживається в їжу, а шкірка, кі..
Груші їдять у свіжому вигляді, в'ялять, запікають, роблять варення, джем і повидло, варять компоти. ..
Цей осінній сорт груш було виведено наприкінці 19 століття у Франції. Груша Лукас цінується за..
Плоди консервують, варять з них соки, компоти, джеми і повидло. Груша володіє високою поживністю і н..
Корисні властивості ківі обумовлені високим вмістом в м'якоті вітаміну С. Він сприяє загоєнню ран, д..
Клементини – це гібриди мандаринів з апельсинами. Вирощуються клементини переважно в країнах Середзе..