Поставка м'ясної продукції здійснюється: понеділок-середа-п'ятниця

Биток свинний
Биток свинний - це частина туші , де поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається..
Вирізка свинна
Вирізка свинна вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. ..
Гуляш свинний
Гуляш - це чиста м'якоть шматочками для приготування без жиру та жил.Гуляш отримують шляхом підрізан..
Задня частина свинна
Задня частина свинна - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але ..
Лопатка свинна
Лопатка - частина м'яса з лопаткової частини туші. М'яке і ніжне м'ясо. ..
Ошийок свинний
..
Ребра м’ясні свинні
Ребра свинні м'ясні - передня частина туші. Справжні поціновувачі розуміють - це найсмачніше м'ясо б..
Фарш філейний
..
Показано 1 по 10 з 10 (Всього сторінок 1)