Увага! Поставка м'ясної продукції (кролик) здійснюється вівторок-четвер
Поставка м'яса птиці здійснюється середа-п'ятниця
Поставка іншої м'ясної продукції здійснюється: понеділок-середа-п'ятниця
Биток свинний - це частина туші , де поздовжні м'язи розташовані вздовж хребта свині. Він вважається..
Вирізка свинна вирізається із задньої поперекової частини туші, та є поперековою м'язовою тканиною. ..
Найцінніша частина туші - це яловича вирізка. Ділянка туші, з якої отримують вирізку, знаходиться в ..
Гуляш - це чиста м'якоть шматочками для приготування без жиру та жил.Гуляш отримують шляхом підрізан..
Задня частина свинна - задній окіст, задня нога. Нежирна пружна універсальна м'якоть, соковите, але ..
Ковбаски свино-гов'яжі - соковиті, смачні ковбаски. В міру гострі на смак, хрумкі. Кожна ковбаска ви..
Лопатка - частина м'яса з лопаткової частини туші. М'яке і ніжне м'ясо. ..
Раціон індичок складається з натуральних комбікормів, зернових, кукурудзи та джерельної води. Дієтич..
Качки ростуть на вільному вигулі. Особлива увага приділяється вирощуванню молодої птиці до трьох тиж..
Для годування кроликів використовують траву, зерно, сіно, капусту та моркву. Підживленням в ос..
Для розведення курей використовується сучасне приміщення з дотриманням всіх необхідних умов для якна..
М’ясо нутрії за кольором практично не відрізняється від яловичини. За смаком і ароматом вона нагадує..
Вага кожної перепілки складає 200-300 г.Спосіб забою – зовнішній (здійснюється за день до поставки)...