Кошик
Повернутися до покупок
Очистити
Ваш кошик порожній!
Рецепт тонких млинців на молоці з корисними порадами
Рецепт тонких млинців на молоці з корисними порадами

Приготування: 0 хвилин(и)

Тип рецепту: Млинці

Відгуків:
0

Опис:

Не знаєте, який сніданок зробити, коли часу практично немає, зате є прагнення забезпечити близьким гастрономічну насолоду? Тонкі млинці на молоці стануть справжнім порятунком, виручивши в будь-якій ситуації: якщо в холодильнику зовсім порожньо, коли раптово нагрянули гості, якщо до сина чи доньки прийшла орава друзів і т.д .. Їх люблять абсолютно всі за ніжність смаку, аромат і різноманітність способів поїдання - можна додавати топінги, варення, свіжі фрукти і ягоди, загортати в них м'ясну або рибну начинку і навіть робити млинцеві тортики на святковий стіл. Незважаючи на кисломолочну основу, страва може зберігатися протягом 2-3 днів, не втрачаючи свої смакові якості, потрібно лише не забути поставити його в холодильник.


Майже у кожної господині є свій рецепт приготування тонких млинців, але якщо ви робите цю страву вперше, краще скористатися максимально простим і швидким варіантом. Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів і елементарні навички поводження з тістом. Спростити закупівлю допоможе доставка продуктів в Хмельницькому, яку пропонує «Мамина ферма» - у нас можна купити фермерську продукцію в будь-якій кількості з упевненістю в отриманні замовлення без затримок.


З нашої статті ви дізнаєтеся, як зробити млинці тонкими, які продукти знадобляться і що робити, якщо раптом тісто почне прилипати до пательні під час смаження.


Рецепт для тонких млинців: інгредієнти


На відміну від багатьох інших десертів, закусок і інших страв, млинці можна зробити з того, що, як правило, присутнє в кожному холодильнику. Вам знадобиться:


  • 700 мл молока;
  • 2 яйця (якщо маленькі, то можна додати 3 шт.);
  • сіль - за смаком;
  • цукор - до 3 столових ложок (за смаком);
  • 300 грам борошна;
  • рослинне масло - 3 ст. ложки (можна використовувати вершкове).


Правильний рецепт млинців допоможе створити справжній кулінарний шедевр, від якого неможливо буде відірватися. Але пам'ятайте, що страва досить калорійна - 170 ккал в 100 грамах, так що сильно захоплюватися не варто і краще за все їсти її в першій половині дня. Саме в цей час ефективніше засвоюються вуглеводи, яких в млинцях аж 22 грами (білків і жирів - 4,8 грама і 71 грама, відповідно).


Якщо є все, крім основного інгредієнта, не хвилюйтеся - вас врятує молочна продукція з доставкою. Наша компанія здійснює поставки по всьому місту на спеціальних автомобілях з рефрижераторами, так що в свіжості і якості не виникне жодних сумнівів. У свою чергу, приваблива ціна зробить співпрацю вигідною з фінансової точки зору. До речі, дуже зручно буде в одному місці замовити відразу все, що потрібно для сім'ї на пару днів або на тиждень, - доставка борошна, овочів, м'яса, фруктів, спецій, соусів і т.д. на суму від 300 гривень буде безкоштовною. 

Харчова цінність і калорійність продукту:
  • Калорії 177 калл 100 г
  • Жири 71 г 100 г
  • Білки 4 г 100 г
Інгредієнти:
2 шт
8.00 грн
1 шт
13.00 грн
1 шт
51.90 грн
1 кг.
33.00 грн
1 уп
29.00 грн
Всього: 0 грн
Процес приготування:
  1. У глибоку миску або іншу ємність розбиваєте яйця і ретельно прибираєте залишки шкаралупи (якщо є). Попередньо яйця бажано помити, щоб уникнути попадання в тісто бактерій.
  2. Додаєте сіль з цукром і ретельно перемішуєте до формування однорідної маси. Традиційний рецепт тонких млинців на молоці передбачає використання вінчика, але багато сучасних господинь спрощують собі завдання за допомогою міксера. Виделкою збивати довго і не дуже зручно.
  3. Заливаєте в заготовку для тіста молоко і повторно збиваєте.
  4. У суху ємність за допомогою сита просіваєте борошно.
  5. Підготовлену муку порційно додаєте в млинцеву суміш, не забуваючи постійно перемішувати.
  6. Останній етап приготування тіста - додавання рослинного масла з подальшим змішуванням до досягнення однорідної консистенції.
  7. На млинцеву сковороду (підійде і чавунна, потрібно тільки, щоб на поверхні не було гару і залишків їжі) виливаєте 1 столову ложку масла, щоб не пригоріло, і ставите ємність на вогонь. Після прогрівання ополоником вливаєте в середину тісто і рухами сковорідки розподіляєте його по всій внутрішній поверхні.
  8. Виставляєте не дуже сильний вогонь і прожарюєте млинці. Точно час розрахувати складно, але точно не менше хвилини (багато що залежить від розмірів сковороди, товщини тіста, інтенсивності вогню).
  9. Для зручності готові млинці складають стопкою, за бажанням можна змастити їх вершковим маслом, але тільки в тому випадку, якщо не плануєте загортати всередину начинку.


Як смажити тонкі ніжні млинці на молоці?


Є кілька секретів правильного смаження:


  • перед тим, як наливати тісто, сковорідка повинна бути дуже добре прогріта;
  • незважаючи на присутність в тісті масла для першого млинця потрібно обов'язково змастити поверхню;
  • сигналом для того, що млинець потрібно перевертати, є висихання верхньої частини тіста;
  • щоб в момент перекидання тісто не розривалося, користуйтеся спеціальною або простою дерев'яною лопаткою (деякі примудряються обходитися великим плоским ножем або підкидати в повітря) і дійте дуже акуратно.


Дуже сподіваємося, що описаний рецепт допоможе вам зробити приголомшливі тонкі млинці на молоці!

Залишити відгук про рецепт

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
img