Кошик
Повернутися до покупок
Очистити
Ваш кошик порожній!
Покроковий рецепт панкейків на кефірі
Покроковий рецепт панкейків на кефірі

Приготування: 30 хвилин(и)

Тип рецепту: Млинці

Відгуків:
0

Опис:

Питання, як урізноманітнити меню, виникає абсолютно в кожній родині. Хочеться приготувати що-небудь смачне, причому швидко і не витрачаючи величезні суми грошей і часу на придбання інгредієнтів. Універсальним рішенням може стати рецепт панкейків на кефірі. Справитися з його виконанням вдасться навіть недосвідченому кулінару без особливих зусиль. Головне - діяти в правильній послідовності, і перевірити, щоб в наявності були необхідні складові. Молочна продукція з доставкою від «Маминої Ферми» - відмінний вибір для тих, хто хоче бути впевненим у високій якості основного компонента страви, адже саме від кефіру залежить, чи вийде зробити справжній кулінарний шедевр.

Харчова цінність і калорійність продукту:
  • Жири 7 г 100 г
  • Білки 7 г 100 г
  • Вуглеводи 29 г 100 г
Інгредієнти:
2 шт
8.00 грн
1 кг.
33.00 грн
1 шт
13.00 грн
1 шт
56.00 грн
Всього: 0 грн
Процес приготування:

У перекладі з англійської pancake означає кекс, посмажений на сковороді. Страва є традиційною для Канади і США, але не менш популярною і в інших країнах, і готувати її не обов'язково на молоці.


Українським господиням полюбилися пишні панкейки на кефірі, які роблять буквально за 20-30 хвилин (з урахуванням приготування тіста). Вони ідеально підходять в якості ситного сніданку як для дітей, так і для дорослих. Їдять їх разом з варенням або солодкими соусами, нерідко виставляють на стіл під час чаювань і навіть іноді роблять незвичайні торти з кремом.


Панкейки на кефірі це щось середнє між млинцями і традиційними оладками, причому господині можуть самі вирішувати, яку форму і розмір їм надавати. Можна зробити класичні кругляшки товщиною 0,5 см або поекспериментувати, а щоб тісто добре прожарювалося, використовують спеціальні сковорідки. Спеціально для тих, хто готує подібну страву вперше або ніколи раніше не пробував використовувати кефір замість молока, ми підготували рецепт панкейка з детальним описом кожного кроку. Спробуйте себе в якості творця американського десерту, і обов'язково станете його шанувальником! Тим більше, що кожен раз при подачі можна додавати різні топінги, ягоди, шоколад, мед, фрукти і т.д., що дозволить зробити смакову гаму незвичайною.


Необхідні інгредієнти для повітряних панкейків на кефірі


Ніяких наддорогих або рідкісних продуктів для приготування вам не потрібно, але потрібно враховувати, що кількість кожного інгредієнта може змінюватися в залежності від необхідної кількості порцій. В середньому на 1 людину припадає по 2-3 штучки, але ж комусь може захотітися добавки, так що робити є сенс з запасом. Нижче представлена ​​калькуляція для приготування 3 порцій:


  • кефір - 0,5 літра;
  • 2 яйця;
  • 2 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 0,5 ч. ложки солі;
  • 70 грам вершкового масла.


Найлегший і швидкий спосіб отримання всього необхідного для приготування американських оладок - звернення в «Мамину Ферму». Наша доставка продуктів в Хмельницькому позбавить вас від необхідності ходити по магазинам і витрачати дорогоцінний час, забезпечивши усіма інгредієнтами за списком в обумовлені терміни.


Для тих, хто стежить за фігурою і дотримується обмежень в харчуванні, буде корисною наступна інформація по готовій страві:


  • в 100 грамах складу міститься 207 ккал;
  • співвідношення Б / Ж / В - 16/17/67 (7 гр / 7 гр / 29 гр).


Як спекти панкейки на кефірі: докладна інструкція


Процес приготування складається з наступних етапів:


  • Перевірка продуктів. Переконайтеся, що все необхідне згідно з поданим вище списком є в наявності. Бажано, щоб кефір був жирним - так не доведеться додавати занадто багато борошна.
  • Підігрівання кефіру. Кисломолочний продукт потрібно налити в кухлик і, постійно помішуючи, трохи нагріти, а потім додати соду, щоб з'явилися пухирці і кількість рідини збільшилася в 2 рази.
  • Підготовка яєць і борошна. Спочатку потрібно розбити два яйця в окрему ємність і додати цукор з сіллю, ретельно перемішати (але не збивати!). В іншій мисці потрібно просіяти борошно - завдяки цьому тісто на панкейки на кефірі буде пишним.
  • Змішування інгредієнтів. Спочатку з'єднати потрібно яєчну суміш і кефір, а потім після перемішування вливати тонкою цівкою в борошно, не забуваючи обережно перемішувати вінчиком. Так вдасться досягнути рівномірного розподілу і наситити тісто повітрям.
  • Додавання вершкового масла. Перед тим як додати цей інгредієнт в тісто, потрібно його розтопити (не доводячи до кипіння) і охолодити.
  • Приготування панкейків. Найкраще користуватися млинцевою сковорідкою з тонкими стінками, яка швидко і добре прогрівається. Наливати попередньо масло не потрібно. Оладки слід викладати ложкою на розігріту поверхню і прожарювати до появи бульбашок на першій стороні і до готовності на іншій. Класичний варіант - панкейки розміром з блюдце.
  • Подача на стіл. Коли всі млинці готові, залишається тільки красиво їх викласти на порційні тарілки і подати з джемом або іншими добавками.


Кілька цінних порад, як зробити панкейки на кефірі


  • заздалегідь підготуйте посуд та кухонний інвентар, який буде потрібний в процесі приготування, щоб потім не лізти за ним брудними руками;
  • щоб вийшли смачні панкейки на кефірі, використовуйте тільки якісні продукти;
  • подбайте про те, щоб муки було з запасом, оскільки її кількість може варіюватися в залежності від жирності кефіру та інших факторів. Якщо згадали про те, що одного з ключових інгредієнтів не вистачає - на допомогу прийде доставка борошна, яку наші співробітники виконають в найкоротші терміни;
  • контролюйте консистенцію тіста, щоб воно сильно не загусло.


Бажаємо успіхів!

Залишити відгук про рецепт

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
img
Бажаєте зробити замовлення?
Залиште свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо
Ваші дані не будуть передані третім особам